söndag 18 april 2010

Mina övervintrade pelargoner har fått komma hem!
Har hämtat hem nästan alla mina övervintrade pelargoner som har stått i mammas och pappas växthus under hela den kalla vintern.  Har gett dem lite ny jord och de är översållade av knoppar. Har de inne tills värmen kommer. 
Väntar just nu på att söndagssteken ska bli färdig....

Ha det bra!
Kram Anna

17 kommentarer:

Vit som snö sa...

Härligt! Jag shoppade Mårbackor igår o vet du vad, jag har tagit bort alla knoppar!!! Efter rekommendation från floristen, dom skulle bli både frodigare och få mer knoppar sen sa hon + att det var för tidigt för dom att blomma nu, det dröjer ju länge innan mina får flytta ut.
Men ohhhh vad ont det gjorde att ta bort blomstänglarna!!! Hoppas nu att hon hade rätt...
Kram Cilla

Karro sa...

Hej

Va fin trädgård du har. Jag letar inspiration överallt nu för att få till den där lummiga mysiga känslan hemma hos oss. Har ni byggt eran veranda? Jag vill så gärna bygga tak över våran för att förlänga sommaren en aning. Såg att du också arbetar som sjuksköterska. Har sökt till en VUB nu till hösten, den vetenskapliga delen skrämmer mig dock en aning =(.

Hoppas steken blir lyckad. Själva har vi bjudit in oss på porterstek hos mamma idag. Då vet jag att den blir lyckat.

Kram Karro

Marie Louise sa...

Visst är det roligt när det börjar bli lite liv i pelargonerna, de är tacksamma blommor att ha både inne och ute. Kram Marie

Lilla Lycksta sa...

Härligt med Pelargoner. Tänkte att jag skulle hinna plantera om mina pellisar som övervintrat i vårt garage. Hoppas att söndagssteken smakade bra. Här blev det Kallops. Ha en fin söndagkväll.
Kram Camills

Hildas Hem & Trädgård sa...

Hej igen!
Var bara tvungen att läsa igenom hela din blogg. Allt är så otroligt fint. Barnens rum blev jätte fina, kök och matrum ser så mysiga ut!!!
Va härligt att ha så många kakelugnar.
Kram

sharron sa...

Lovely and the roast sounds yummy too!
I have a hit and miss time with geraniums. They are so pretty.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint växt den är din pelargon, tät och frisk. Det var bra att dom klarade den hårda vintern. Söndagsstek är gott, mmmmm
Ha en fin em och kväll.
Kramar
AnnaMaria

Änglarnas hus sa...

Och snart blommar de för fullt!

jag är lika ficinerad varje gång jag plockar in, till synes halvdöda, pellisar och det får liv i ett naffs!

Ha en bra start på veckan..Kramis Sanne!!

Rosor och Spetsar sa...

Vilken frodig pelargon du visar, jag var igår iväg till blomsterhandeln o köpte mig några vita pelargoner som får förgylla inomhus så länge.
Ha en skön söndagskväll o en fin vecka
kRam
Annelie

Vintage House sa...

Ja så underbara de är..
Mina mårbacka börja skjuta i höjden och blommar...
hoppas steken var god:)
kram
sandra

Huset vid ån sa...

Visst är det härligt med pelagoner, vad duktig du är som övervintrar dom. Själv är jag så "lat" så jag åker o köper dom fullvuxna! Fniss...Hoppas att helgen varit trevlig o skön! Kram Therese

Annas skattkammare sa...

DEt är ju såå fint med pelargoner! Mina ska också få komma upp i köket nu..
Kram /Anna

House number 15 sa...

Jag har försökt att övervintra mina pelargoner men ej lyckats. De får ohyra av något slag och dör. Har inget växthus men drömmer om ett;)

Kram C

Country Hill sa...

Här har inga pellisar överlevt. Hamnade på komposten idag det blir till att köpa nya!
Har aldrig haft nån tur med pelargoner. Mina gröna fingrar har inte växt ut än. Dina pellisar blir säkert stora och fina, ser fram emot bilder.
Kram Lena

Anonym sa...

Visst är det härligt med blommor! De är sådana glädje och frid spridare!
Ha det gott!
//Bri

Mys och hemtrevnad sa...

Jag satte ut mina fem stackars mårbacka pelargoner och glömde av dem häromkvällen så de frös ...ledsamt, men lite typiskt mig. Vi har varit hos min pappa idag och ätit köttgryta och chockladpudding...mumms...stek lät oxå himla gott! Kram semlan

LOPPISLIV sa...

Härliga pellisar, de är så vackra, av mina fyra som jag sparat över vintern överlevde bara en, snyft...men jag köpte på mig två till, Mårbacka drottning Ingrid, de i ljusrosa, vill ha dem i köksfönstrena nu i sommar, pelargonior är något av ett måste för mig, det känns inte som sommar annars :-) Kraaaaaam P

Related Posts with Thumbnails