söndag 24 april 2011


en dag i solen...."Flisan" sittande på trädgungan.


Hej!
Hur har ni det, njuter ni av ledigheten eller gör ni som vi i, passar på att få det där "tråkiga" jobbet gjort?som att tvätta och olja altaner....

  

Två stora träaltaner kräver sitt jobb. Den ena är färdig och när denna är gjord ska äntligen räcket målas. Det ska målas samma kulör som övriga huset.
Ja har man hus är man aldrig sysslolös eller hur?

Tjing!

9 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott når du fikk oljet terrassene. Riktig nydelig hus dere har, flott fasade. Har forresten bilde av huset vårt også i dagens innlegg. :)

Gunillasljusglimtar sa...

Haha...Vi gör som ni...jobbar med stugan för fullt! ska bygga in en altan i veckan,jag kanske hinner fota lite tror jag! Gunilla ♥

Margareta sa...

Jag latar mig idag och försöker att inte tänka på allt som ska göras.Man behöver nån sådan dag ibland. För visst är det så att har man hus så finns det alltid något som väntar på att tas omhand.
Men oftast blir det ju fint när man grejar.
Och det är ju så vi vill bo......och leva.

Ha det gott i solen!
Kram Margareta

Lantligt i smultronbacken sa...

.... Men det är så skönt när det är gjort. Vi tog tag i det förra helgen vi med och nu är det klart. Ett måste för att hålla det helt en längre tid och man tjänar verkligen på det.

Kram Teres

LOPPISLIV sa...

Så sant så sant....man har och göra mest hela tiden. Vad oljar ni ert altangolv med? ser ut att vara vit pigment i eller ser jag fel??
Ha en fin kväll. Kram P

I mina gömmor sa...

Vi har precis som ni oljat altanen idag, eller snarare min man som fick göra det roliga jobbet. Fast när solen skiner som den gör så är det skönt att jobba ute!

Ha en skön kväll! Malin

LOPPISLIV sa...

Tack för tipset ang oljan :-) jag ska inte säga något ang märket...hihiiii. Ohhh vad det låter mysigt med ridningen, är så sugen på att ta upp det igen, bra träning både fysiskt och mentalt, man kopplar av när man är ute på ridtur, hästar är så själsliga på något vis. Nu ska vi fika, de ropar där nere på mig, nu får jag nog inte blogga mer idag...fniss :-)) Vi hörs //P

Millas hem sa...

Härligt Anna!
Javisst har man och göra hela tiden med ett hus.
Det är väl det som är charmen, att aldrig bli klar. Det har jag intalat mig iallafall!=))


Kraaam

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Nog är det fullt upp allt med hus och trädgård.:) Här ska det också oljas in en veranda. Ha en härlig kväll. Kram

Related Posts with Thumbnails