lördag 11 februari 2012

Så här går jag omkring hemma just nu....


...troligtvis så är det så här jag ser ut när jag mår som bäst:)
Mina gamla ridbyxor (dags att investera i nya) ridstrumpor och en lätt hästvigör runt mig....Jag och dottern har startat dagen med en ridtur. 
Vinden var kall och vi frös lite om hakan men vad gör det!
Väl hemma blev det varm choklad....

Det är min bästa lördag det!

Vad väljer ni att göra för att må som bäst?


4 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sa...

Visst är det härligt när man får göra sådant som man mår så där bra av.
Själv har jag gått och myst här hemma. Det har varit alldeles tyst och lugnt och jag har fotograferat, plockat och flyttat och stått i med blommor och saker. Då mår jag väldigt bra.

Det lät allt väldigt gott med varm choklad. Tänkte ta mig en promenad i solen nu och då vore det allt gott med varm choklad när jag kommer in sedan....

Ha en bra lördagkväll!

Kram Mia

INNENANSICHTEN sa...

Hej,
varm choklad efter en kall tur är vackert utformad! Jag gör det själv - insvept varmt - bekväm i våra solstolar. Här är vintersolen varma från himlen ...
Kram,
uschi

Marita sa...

Vilken underbar dag!! Skulle kunna göra vad som helst för att ha en egen häst att njuta av! Men... jag får nöja mig med att njuta av grannens vackra hästar!
Vilket underbart vackert kök du visar!! Helt underbart!
kram, Marita

Anonym sa...

Mm.. Precis så som du skriver, en sån dag är perfekt!! Den där stunden man fick, när man gick upp tidigt o ut på en skogspromenad med sin häst o möta morgonen med fågelkvittret o solen o sen in o ta en go fika o bara gå runt o njuta.. Energi!! Tror jag får hitta ett "uppåt väx"pilla att ge min minishettis o shettis, så jag kan ut på en tur igen..

Kram på dej o ha en fortsatt underbar helg / Marie

Related Posts with Thumbnails