lördag 21 april 2012


Dagen för oss idag än så länge, klubbtävling i hoppning. Att vara "ponnyförälder" tar mycket tid men man får så mycket tillbaka i form av god gemenskap mellan barnen och oss föräldrar. Alla uppmuntrar och stöttar varandra, alla vill åt samma håll!
Dottern Felicia under framhoppningen. Framhoppning är (för de som ej vet) själva uppvärmningen. Där ska hästen kännas varm och mjuk och redo för banan. 

Felicia och Naima klarade sin första gemensamma banhoppning fint. Felfritt i båda klasserna!Nu blir det nog soffan en stund....

12 kommentarer:

Sussi sa...

Visst är det kul när ungarna aktiverar sig och skaffar intressen! Det är bara att hänga på som förälder, det ska uppmuntras tycker jag! Och så kul att det gick så bra för Felicia, stort grattis till henne!
Och en puss på mulen till Naima...
Ha det gott!
/Sussi

Prinsesse Elin sa...

Ja det vet jeg alt om. Datteren har kat. 3 ponni og vi reiser rundt å konkurrerer. Gud så gøy det er men gud så nervepirrende også :)

Akkurat nå leter vi etter en passende juniorhest til henne ( bra å være tidlig ute og datteren begynner å bli ganske lang)
så om en liten stund går jeg fra å være ponni mamma til å bli hestemamma. Lykke til videre og grattis med plasseringen. Klem:)

hällkulla sa...

Grattis till den duktiga ryttaren och Naima!!! Skoj, att de fick en bra start!! Hästlivet är ljuvligt och vad roligt att hela er familj vill engagera sig!!

Önskar dig en fin söndag!
Kram
Pi

Vitspets sa...

Så jättekul med hästar ...
Kram Karina

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Kul när barna har intressen och har det oxå med djur att göra så är det extra kul !
Grattis till tjejerna !
Kraam/Lotta

mammaxtre sa...

Jag håller med dig, man får mycket tillbaka genom engagemang i barnens aktiviteter. Dessutom ger man barnen en fritid med värdefullt innehåll.

Ha det fint

LOPPISLIV sa...

Ja det där känner jag igen :-)från tiden då dottern red och tävlade. Jag var alltid så nervös på framhoppningen för ibland kunde det bli lite si och så för att sen gå jättebra på tävlingen....eller tvärtom :-)) Nervöst var det ialla fall minns jag. Ha en fin start på veckan! Kram Paula

Malin`s Diner sa...

Vad härligt det ser ut! Har aldrig varit en hästtjej, får väl se om jag blir en hästmamma.

Kram Malin

G:a Affären sa...

Härligt att kunna ha samma intressen som sina barn.
De var duktiga både Felicia och Naima, felfritt dessutom!
Åh, jag saknar tiden då min dotter var i den åldern, vi hade också häst, en arab som var så klok. Det blev många gemensamma tider kring allt detta, värdefull tid.

/Cia

vitadrömmarobusigabarn sa...

Vilken jättefin häst
och fina bilder på din dotter och hennes häst!
Ha det gott kram Tina!!

Annas skattkammare sa...

Hej Anna! Kikar in för att önska en trevlig helg till dig och de dina!
Kram Anna

Jessica sa...

Kikat runt inne på din blogg. Vilka vackra bilder och vilket UNDERBART hus.
Tack för att du bjuder på detta :-)

Related Posts with Thumbnails