söndag 22 juli 2012


Go´kväll!

Felicia och Musse önskar er fin kväll. Kattallergi har är hon, men det går inte få henne hålla sig borta från katterna. Gärna "borrar" hon ner näsan i pälsen också....men men allergin har inte blivit sämre. 
Vi stod i valet och kvalet att skaffa häst till henne då hon även är känslig för häst! Det blev en ponny och som sagt allergin har inte blivit värre. Nyser gör hon ibland men som tur är har hon inga andra symtom som tex andningssvårigheter. Skulle det utvecklas så sätter vi hennes hälsa såklart i första rummet!  


Tack för era kommentarer, blir så glad!

3 kommentarer:

Hemma hos Ingeborg sa...

Härligt med husdjur-tråkigt med allergi. Vi har alla allergier i vår familj och ändå hör det två kaniner till familjen.. Det var med tvekan vi tog dem men ingen har fått några reaktioner. Man får väl hoppas att det går bra även i fortsättningen.

Johanna Stålros sa...

Jättevacker Bild, jag var oxå allergisk när jag var liten men den växte bort som tur var- skulle aldrig kunna leva utan djur. Kram

Linda sa...

Vad kul för henne att få en egen häst. Håller tummarna för att allergin inte blir värre.

Vi har en liten tjej på fem här hemma som nu har fått börja rida. Jag har själv hållt på i 16 år och bla jobbat som hästskötare på heltid men lade allt med hästeriet på hyllan när sonen föddes för sju år sedan. Men nu är jag alltså tillbaka igen. :)

Kram, kram

Related Posts with Thumbnails