måndag 10 juni 2013

 
 
Ledig dag och äntligen börjar jag få ordning på tvätt och allt sånt som man prioriterar bort när det finns så mycket annat roligt i livet:) Fast jag är ju en person som inte gillar kaos. Ordning och reda ska det vara men oredan liksom hinner ifatt mig ibland.
 
Då är lediga dagar bra att ha och är man  ensam hemma så man kan "röja undan" Ja Linus är ju hemma så klart men han stör inte så mycket:)
 
 
I går var vi iväg på hopptävling igen, så himla kul detta är! Så jag kan inte låta bli att lägga in en bild på det också.......
 
 
 
 
 
 
Det är vår andra duktiga dotter som gillar att fotografera som alltid tar korten i de "där rätta lägena"!
 
 
Nej nu tillbaka till städningen......
 
 
 
Ha det gott!
 
 
 

9 kommentarer:

Lykke i mitt hjerterom sa...

Så fint! Du har det så flott rundt deg.
Hun er virkelig flink å ta bilder.
Ha en fin mandag.
Klem Christina

lallbacken sa...

Hej Anna. Men visst är det tråkigt att röja och städa :( men det blir fint efter :) Vad härligt det ser ut med hästen! Ha en fin vecka ;)
/mia

s'Shabbyhus sa...

Hej Anna
I like your blog and since two years when I got enough time, I always have a look on it :-). Nice pictures and a wonderful house with a great veranda!! Just a dream! In July we are going to Sweden (our first one) and I am very happy for that, love from Switzerland Barbara

Annas skattkammare sa...

Hej fina du! Så skönt det är att gå hemma själv och greja! Älskar det, men det blir ju inte så ofta med en tvååring i huset som älskar att vara steget efter och riva ut.. ;) så fint med syrenerna i flaskorna.
Kram Anna

Linneagården sa...

Fina bilder på både inredning & vackra djur.

Lika här....tvätt & städning liksom förföljer en..

Hoppas du kan njuta av den härliga sommarkvällen.
//m

Casa of Mia sa...

Fina bilder, underbar vovve! Kram

Anonym sa...

Fina syrener, synd bara att de vissnar så fort när man har plockat dem. Städa ja, det är helt bortprioriterat för tillfället, men får nog ta ett grovtag när semestern kommer om fyra dagar.

Gabriella sa...

Så fint på dina bilder! Syren doftar så ljuvligt, synd att den inte håller så länge inomhus.

Carolina sa...

Hej!
Vilken fin blogg du har. Hittade till den idag och kommer kika in fler gånger. Har också en dotter som tävlar i hoppning, hästar är en stor del av vårt liv. Kika gärna in hos mig, ha en fin dag :)

Related Posts with Thumbnails