söndag 27 oktober 2013

Att ta upp ett gammalt intresse igen....


Mitt lilla hjärta


Hur många av er har haft ett intresse och "lagt det på hyllan" när ni fått barn, köpt hus eller kanske skaffat en karriär? Vore kul att veta. Går ni och funderar på att ta upp något ni tyckte var himla roligt som ung? Skriv gärna några rader i kommentarsfältet! Jag har tagit upp min ridning igen och det ångra jag inte.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Själv en gammal hästtjej som just nu prioriterat bort hästar. Med tre små barn och ett hus med stora renoveringsbehov, läggs både tid och pengar på annat. Men drömmen om att en gång igen ha en egen häst finns kvar! Din häst ser väldigt fin ut!! Köpte du henne genom handlare ifrån Tyskland? Mvh/Ulrika

Carolina sa...

Här har du en! Har dock hållt på med hästar genom mina döttrar, men inte ridit själv. Har också planer på att ta upp intresset igen och skaffa mig en egen häst så småningom när stallet blir klart.

LOPPISLIV sa...

Har också ridit lite när jag var yngre, sen när dottern började i stallet gick jag nybörjarkurs och höll på i 3 terminer, nu saknar jag det, för hästar är så härliga djur, själsliga och vackra, kloka!
Så jag funderar ibland hur jag skulle kunna få in hästarna i mitt liv igen, en liten ridtur någongång hade räckt alldels förträffligt :-))

Även akvarell målning är ett intresse som legat på is nu i flera år....

Ha en fin start på veckan!
Kraaaam Paula

Anonym sa...

Kjenner meg veldig godt igjen......
Egne interesser blir satt helt til siden, barna går forann alt:)
Så dette både høres og ser herlig ut:)
Ønsker deg en god uke
Klem Merete

sandra sa...

Nu när minsta sonen är fyra år så kan jag börja rida min häst mer och min dotter är så stor att hon kan rida med och de är såååå undebart. Hästar, ridning och stall liv är verkligen gott för själen .)

ha en fin dag

Related Posts with Thumbnails