lördag 11 september 2010

Lördag=Loppis....

Hej alla ni som tittar in!

Nu har helgen börjat och den startade i morse med en liten loppis som en församling hade arrangerat. Tänkte där kan man kanske hitta små guldkorn. Vi var där när det öppnade (annars är det ingen idé) Synd med loppisar att det har blivit smått hysteriskt. Alla springer in och plockar till sig allt möjligt fast de inte vet om de ska ha det eller ej. Inte finns den någon tid för fundering inte, nej nej snabb måste man ju vara. Visar några saker som jag hann att plocka med mig.



Inte för jag behöver mer glasburkar men för en tjuga så fick denna komma med hem. I burken ligger det ett litet barnlakan med spets. Tänkte ha den som duk.



Vid ett långt bord fanns det hur mycket fint linne som helst. Hittade två stora handvirkade dukar.  De ligger nu som dekoration på skåpet i matrummet. Endast 25 kr styck. Tänk att lägga ner så mycket jobb för 25 kr!



Bredvid ligger det lakan med fin spets, köpte jag med.


Jättefina linnehanddukar fanns det gott om. Ångrar mig lite nu för jag köpte bara två. Endast 20 kronor styck.

I morgon visar jag mitt köp som jag blev gladast för...
(och det fanns fler som ville ha den!)

Trevlig Lördag
Anna

18 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Härligt med lördagsloppis ;)

Ja visst har det blivit lite hysteriskt, när jag var med för ett tag sen fick jag också plocka på mig en massa o sen stå senare o fundera om jag verkligen ville köpa det!

Vi ska ha bakluckeloppis om 2 veckor o jag ska absolut stå och sälja bort lite prylar. Då kan ju andra få följa med hem, hihi :)

Vilka härliga fynd du gjorde, ja så mycket tid till o virka o så en så liten lön för det.

Ha en skön lördag
Kram Camilla

Anonym sa...

Jag ska på loppis imorn och ser fram mot det. Vilka fina bilder du bjuder på!

Kram Linda (Jolin)

fröken knopp sa...

Så mycket fint Anna!!!

Ja du, den hysteriska sorten är inte min grej..jag blir tokig!!

Vi tillbringade hela kvällen igår på Auktion..Oj vad grejor det fanns..Dock fanns det gott om Antikhandlare där med.. Men en hel del köp blev det trotts allt!!!

O lyckligst blev jag av en jätte grej, hm..som jag inet riktigt vet vart jag ska ha..men vilken lycka..dock fick vi inte in det i bilen så på måndag får vi hämta det med lastbil..hm..
E man knasig eller?!

Keamar Elin

hemma hos lilla mej sa...

Skoj med loppis.Vad mycket fint som fick följa med dej hem.Önskar dej en skön och härlig lördag rara du Kram Rita♥

Livsresande sa...

Blir lite nostalgisk när jag ser dina fynd... borta är den tid då man på auktion kunde ropa in en hel låda med massor av fynd för nästan ingenting... köpte en gång ett bord till vardagsrummet för 25 öre... men det var då det. Och nu gäller konkurrensen! Det märks ju på priset för fina linnehandduken inte minst. Sååå skoj med loppis! Blir nyfiken på största fyndet du gjorde!

Alberte sa...

Misunnelig her jeg sitter! Slike vakre ting du har funnet! Og såå billig. Herlig.

Klem, Jannicke

Norregård sa...

Hej!
Riktiga fyndpriser iaf, det är inte klokt vad många som har börjat loppa...kan det vara alla bloggar kanske;o) Det jag tycker är mest synd är att det ofta är dyrt nu, är det loppis då?
Är hos mina föräldrar och smygbloggar lite, Johan hjälper pappa att bygga uterum!

Ha det bäst!
Kram Malin

Syster vit sa...

Så fina fynd du gjort, du hade verkligen tur för det är mer och mer sällan man hittar spetslakan och handdukar tycker jag.
Kram Liselott.

Zinkhjärtat ♥ sa...

Åh så fina saker du hittade. Grattis!
Kram

Smultron på ett strå sa...

Vilka fina fynd du har gjort. Nu börjar jag fatta varför jag inte hittar nåt på loppis, jag är nog lite för morgontrött...//kram maria

Country Hill sa...

Riktigt fina fynd till fyndpriser!
Ha en fin kväll!
Kram Lena

Hulda sa...

Herlige funn du har gjort, og så vakre bilder. Falt for det lakenet du skal bruke til duk. Inspirerende. Likte veldig godt håndkleet og baljen.

Änglarnas hus sa...

Såp mycket fint du fick med dig hem! Det är verkligen nästan helt gratis med virkat på loppisarna..jag betalade bara 300kr för ett enormt överkast!!..jag som knapt orkar virka en liten duk ;)..

Viilken fin header du har.

ha det gottis!! Kram Sanne!!

Anonym sa...

Vilka FINA fynd du gjorde idag!! Jag har också en förmåga att få med mig stora glasburkar hem från loppisar....hmmm jag vet inte vad det beror på ... ;)

Skogslyckan sa...

Vad mycket fint du hittat/fyndat idag. Jag var på auktion idag. Köpte också lakan, kökshanddukar och dukar. Kan inte motstå dessa hantverk. Ska bli spännande och se imorgon vad du mer köpte...
Kram Pia

Mys och hemtrevnad sa...

vad spännande att få se vad som mer inhandlades på loppisen...håller med om att det blivit lite lätt hysteri på vissa loppisar...synd...kramis semlan

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fina fynd du gjorde, dom virkade dukarna blev väldigt dekorativa ihopvikta uppe på skåpet. Och så vita och fräscha dom var. Jättekul och se fler fynd
Kramar
AnnaMaria

Ett Vitare Hem sa...

Visst är det så och jag kan säga att jag gör samma sak när jag kommer in på favvoloppisen men ofta plockar jag åt mig men ställer tillbaka det när jag funderat en liten stund ;o)men en del härliga fynd gjorde du!
Ha en härlig dag!
Kram/LenaS

Related Posts with Thumbnails