lördag 30 juli 2011

Vardagsrumsbilder tagit ur verkligheten....eller?


Bilder taget direkt från verkligheten. Njaa, kanske lite tillpuffade kuddar, ihopvikta filtar, borttagning av laptopen, lite uppiffning på bordet.....ja ni förstår man liksom gör det lite mer ordning innan man fotar. Kanske ska vi köra en "drive" vi bloggare. Bilder verkligen tagna ur verkligheten, vad säger ni???

Fast jag vet inte om jag ställer upp på det...hur kul är det att se skor i hela hallen,  tvätthögar, smutsig disk på bänken, soffor med kuddar och filtar huller om buller.
Nej vi fortsätter nog som vanligt eller hur?


Vi fortsätter så gott vi kan att inspirera och sprida lite inredningsglädje i cyberrymden. 

Fast jag är nog inte den som hittar på så mycket nytt just nu. Bara små justeringar här och där. Ni är så många som har stora projekt och fixar och donar men här hemma händer det inte så mycket sån´t just nu.


Men snart så ska vi dra igång vår övervåningsrenovering! Ni har inte sett så mycket av den förut av förklariga anledningar. Vi har även en toalett som är i STORT behov av renovering.

Så ni som tror huset är färdigt, NOT!

 


Ja så är livet man håller på tills man är gammal och trött och inte orkar mer. Då får jag slå mig ner i min gungstol och vara nöjd och låta nästa generation ta över!

Men det är långt dit hoppas jag! Det var dagens funderingar och bilder från vardagsrummet direkt från vardagen (nästan:)


Kram

27 kommentarer:

Weißer Vintagezauber sa...

Hello,
your livingroom is very very nice.
Your home and your house ....wonderful!!!!!!!
Many greetings from Germany,
Elke.

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Vi kör väl med piffade bilder!
... vardagen har man ju nog av ändå ;)

Kram från Australien♥

Hulda sa...

Herlige bilder fra stua hos dere. Liker så godt stilen din. :) Lekre møbler også. Hos oss er det tåke i dag, vi skal til hytta vår.

Marita sa...

Du har ett så otroligt vackert hem! Så smakfullt och hemtrevligt!
Hahaha, ja nog piffar vi innan vi fotar! Det tror jag vi alla gör...inte har man så där undanplockat och prydligt i vardagen inte....näe, det är smulor på bordet, plädar lite hur som helst, hopknölade kuddar, inredningstidningar lite här och där....ja, jag kan nog hålla på i en evighet!
Får vi följa med på ert övervåningsprojekt? Det är så himla kul att se hur det har sett ut innan och sedan få följa processen!
Här är det mulet, blåsigt och lite kallt idag. Typiskt, vi som hade tänkt ta hit min mamma och våra barn för grillkväll....Vi får nog skjuta på det. Får ta med mamma till Taxinge slott och fika i stället. Middag med smörstekt gös och kokt färskpotatis får det bli i stället...gott det med! Ha det bäst!
kram,Marita

Källeboda lantliv sa...

fina bilder ..ett lugnt och harmoniskt vardagsrum ...såå fint med bara vitt ...vi har också bara vitt i vårt ...ja visst får man rätta till kuddar odyl ..hela tiden ...det ligger ju aldrig rätt efter en myskväll framför tv.n..och hallen ska vi inte prata om ..maken och jag har nog minst 12 par skor bara vår hall ...tänk om vi alla sex familjemedlemmar hade haft så många par ..nu hör det till saken att endel barn är delvis utflugna ...några kommer varannan vecka ...annars hade vi nog haft minst det dubbla där ..ja.ja..du vet nog ! kram jeanette.kallebodalantliv

Johanna Stålros sa...

Ditt vardagsrum är en fröjd att se på! Men visst vore det lite kul att få se allas hem lite ostylade;) Jag älskar erat golv....Kram J

Norregård sa...

Hej!
Bilder tagna ur verkligheten...Nix:)) Måste ta tag i huset, all tid har gått till fönsterrenovering & målning....Man hinner liksom inte båda.
Himmel vad det regnar....

Kram Malin

Vackra Vita Ting sa...

Jag älskar verkligen känslan i ert vardagsrum! Golvet är fantastiskt!!
Kram
Paula

Tinis vita hem sa...

Jag tror nog att jag håller mig till uppiffade bilder på bloggen, verkligheten är inte alltid en fröjd för ögat :) Jag har också en känsla av att allt är färdigt och gjort och undrar vad skall jag nu skall blogga om. Det blir nog mest loppisfynd och mindre fix.
Ha en fin och solig helg!
kram Tini

Anonym sa...

Det är verkligen vackert med vitt. Tur att det är mer än jag som älskar vita möbler trots att alla kattassar syns:-)

Vad är det för ett intressant skåp du har? Det med alla lådorna.

Kram

ELINAS inspiration sa...

Lustigt gjorde ett inlägg på min blogg igår om just det här eller i alla fall hur mäklarna använder styling vid husförsäljning. Men jag håller med, bilder på piffiga hem är ju det vi vill ha och det vi inspireras av. Vilka underbara bilder du bjuder på i din blogg och vilket ljust och vackert hem ni har.

Ha en fortsatt skön helg!

Kram
Ann-Sofie
Ann

RosaRot sa...

Sooo lovely! I´m in love with your blog and all the pictures you show here!
Greetings from germany, Karolina

Tinas bo sa...

Underbart hem!!
Fantastiskt golv!
Har nu tack vare ebay fått tag på Vakre Hjem och sett och studerat reportaget från ditt hem...
LOVE IT!!
Såååååååå avundsjuk! :))

Kram Tina

Tinas bo sa...

Ps.
jag måste röja lite innan jag tar mina bilder... Kattleksaker och kattsand överallt! Förstår inte att katter kan sprida kattsanden i hela lägenheten..
Så jag håller mig till "städade" bilder... hihi

Kram igen Tina

Tiina sa...

Niin kaunista!! Voisin muutta teille asumaan. ;)

-tosimummo-

Unknown sa...

Haha, ja det blir jo litt flytting og rydding av saker når bilder skal tas ;o))) ELSKER kjøpmannsdisken din med alle skuffene i...nydelig!!!
Ha en flott helg ;o))

Klem Elisabeth

Puumuli sa...

Jag håller med att det är nog roligare att titta på de piffade bilderna - annat ser man ju så ofta hemma...

Ha en skön helg!

Kram
Sari från Puumuli

Mitt hvite hus sa...

Det blir nok helst ryddet hus før man knipser bilder ...akkurat nå er ikke mitt hus blogg klart...

god helg

Klemmer o=)

Norregård sa...

Hej!!
Köpte Vakre Hjem idag! Sååååååå fint reportage, många bilder från ert vackra hus! Kul att se din S oxå, har inte gjort det innan....:))

Kramis

Millygarden sa...

Ja hua då skulle våra hem se ut som alla andras fult med prylar,kläder,datorer och barnes saker överallt...dvs verkligheten som tyvärr ingen köper tidning med. Något för lantliv..kanske?


Kraam Marina

Anonym sa...

Hahaha, ja kunde inte låta bli att småskratta lite när ja läste blogginlägget idag, härligt att höra att det kanske är lite stök å bök hos andra också....men väldigt tjusigt vardagsrum, så fiiint!! Kram Maria

Simone sa...

Everything looks so beautiful and fits together perfectly. A relaxation for the eyes...:-))
Simone

rustik charm sa...

Hej Anna!
Ni har det så fint:)Och kul att se erat hem i Vakre Hjem. Vilken känsla det måste vara att få se sitt hem i kanske sin favorit tidning.

Jag det blir ju stylade bilder varje gång men det hade ju varit kul att få se ostylade bilder.. Tror inte jag vågar heller. Är dock så pedantisk av mig så hemma hos oss råder det ingen större kaos annars heller...
Ha en fin söndag.
Kram Kristina

Susanne sa...

Du har ett underbart vackert hem stylat eller inte..Hos mig kan du få se lite röra om du vill ..Vågade!! min sambo tyckte inte men jag sa äsch man måste våga visa lite av dom där hörnen oxå...kram

Petra-Lantlig Charm sa...

UNderbar bilder som vanligt!! Ser på ert hem och njuter, det är såå fint!

Jag skulle nog vilja ha lite verkliga bilder så man får se att andra med kan ha stökigt, hihi! Annars kan man lätt tro att alla andra har det perfekt medans vi alltid har leksajer överallt och smulor på köksgolvet och en tvätthög som är gigantisk för jämnan, haha!

Hoppas du får en underbar måndag!

kram kram

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Jag skulle kkunna bidra med en hel drös med "fulbilder" Haha!! Men det är ju roligare med fina bilder.
Du har det väldigt fint!

Unknown sa...

Tack för att du delar med dig av ditt otroligt vackra hem, du skulle platsa i vilken inredningstidning som helst. Super vackert!
Ha det gott i värmen, innan jobbet bryter vardagen igen.
Annelie

Related Posts with Thumbnails