onsdag 14 april 2010

Vårsol!

Har inte haft tid att fota något roligt denna vecka. Men i  går när jag kom hem på min lunch så sken solen så fint på vår altan i österläge. Tog fram kameran och tog några bilder.

Våra fönster fick sig ett ansiktslyft för några år sedan då de fick fina spröjs. Ett stort lyft för huset. På 50-talet byttes fönstren och då ville de inte ha spröjs längre. Visst var det konstigt.....Vi får vara tacksamma att de inte rev glasverandan!


Linus slänger sig alltid i solen och "solar nosen". Han har nog saknat värmen han också! Utbyggnaden är bara ca 3 år gammal. Vi försökte få den att se ut som den alltid har varit där. Inte så lätt när huset är sedan slutet 1800-talet.


Gillar dessa gamla "torpetstolar" Har nu totalt 8 st och en soffa som är under renovering. De kan lätt fällas ihop och passar överallt.
Ha det så bra alla läsare!
Kram Anna

23 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Hej! Så härligt det ser ut där på er altan! Ja det var mycket de rev ut för några år sedan.. vi får vara glada för det som finns kvar.. men som tur är går det ju att få till stilen ändå om man bara vill.
Kram /Anna

Hulda sa...

Ja, du kan være VELDIG glad for at de tidligere eierne ikke rev den vakre glassverandaen! Så flotte hagemøbler du har. Jeg likte ekstra godt de torpstolene. Så koselige!

Lantbacken sa...

Vilken härlig veranda o vilka fina möbler ni har på den! Visst är det härligt med vår, hann ta en lång promenad med vår Australiska terrier på em , på SKOTERSPÅR!!!
Kram Pernilla

House number 15 sa...

Vilken idyll!! Så fint hus ni har! Vill se mer;)
Har samma utemöbler som du.


Kram C

Vintage House sa...

Ser verkligen så härligt ut:)
de sista stolarna är så underbara och praktiska..
hoppas du har haft en mysig dag
kram
sandra

hemma hos lilla mej sa...

vad mysigt du bor.Bara så fint.Ja idag har det varit så härligt ute.Önskar dej en fin kväll kramar Rita ♥

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Vilken härlig altan du har, och så fina utemöbler! :)

Ja, tänk vad mycket som förstördes på 50-talet. Tak sänktes, kakelugnar åkte ut och fönstren byttes ofta till mindere utan spröjs.

Så himla fint det blev med fönsterspröjsen och jag gillade "trädekorationerna" på väggpanelen..

Ha en skön fortsatt vecka!¨
Kramar Linda

Anette sa...

Hallå min vän!
Jag vill också ha fina trämöbler!! Utbyggnaden smälter verkligen in i ert gamla hus...jättefint blev det!

Kramar från Nettan

My Lovely Things sa...

Jätte vackra bilder!

Er Veranda är så mysig..
jag har oxå såna där torp möbler, de är så trevliga!!

Ps. Du har mailsvar!!

My Lovely Things sa...

Glömde ju!
ha det så gott..
Kram Anna

fröken knopp sa...

Så underbart Anna!!

Jag älskar också de där toparmöblerna o är en liten samlare..tihi.. 3bord, 3soffor o 5 stolar..Underbart!!

Varma Kramar Elin

lottens vita och gröna sa...

ujujujuj såååååån veranda så fin!
må väl, varmkram lotten

Joans Country Living sa...

Hej Anna

Så herlig stemning - og super dejlige udemöbler! Og hunden er bare så söd ;o)

Kram og stor hilsen Joan

Änglarnas hus sa...

Jag är helt såld på ert hus!!..tjatar om det heela tiden..ja vet ;)..Vilken tur att ni blev ägare till huset..så dess själ, fönstren, kom tillbaka!!

ha det så bra!! Kramis sanne..

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du tog jättefina foton, man ser hur varmt och skönt det är på altanen. Utbyggnaden är super, hade du inte skrivit att ni gjort det hade jag trott att den alltid varit där. Så vacker färg på dörren också.
Ha en fin solig dag
Kramar
AnnaMaria

LOPPISLIV sa...

Ljuvligt fint ni har det Anna! Helt underbar veranda. Tycker ni gjort ett kanon jobb att bibehålla stilen, ja hemska tanke ang er vackra glasveranda, tänk om de rivit den, verkligen tur att den fick stå orörd. De där torpstolarna är bara sååå fina, tröttnar du på några av dem så får du gärna skicka hit ett par..hihihi. Pardörrarna är jättfina har så fina glas och så supersnygg färg till det vita huset, lite gråblå va? Er söte Linus ligger likadant som vår Wilma på trädäcket och njutet av solen.

Härliga bilder, så fint du har det överallt, och jag får så himla mycket inspiration varje gång du gör ett inlägg, det tackar man för :-) Ha nu en toppenfin dag. Kramis Paula

Country Hill sa...

Nu förstår jag varför Din blogg heter som den gör, helt underbar veranda. Hela Ditt hus verkar vara underbart, man kan nästan tro att min hund flyttat hem till Er. När han såg bilderna sa han att han också vill ha en sån veranda att ligga och sola, vi får säga till husse.
Kram Lena

rustik charm sa...

Men å så vackert:)Vilken helt underbar veranda ni har. Tycker verkligen du gjort ett bra jobb med ett behålla den gamla stilen. Så fint:)

Ha en härlig dag.
Kram Kristina

Livet på kyrkstigen sa...

Oj vilken helt underbar altan ni har! Den skulle jag vilja ha:)Kram

Marie sa...

Ja, det är ju inte för inte som jag alltid har tyckt att erat hus har varit helt fantastiskt vackert, det är helt underbart Anna!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Ett hus i vitt sa...

Tack söta snälla för din fina kommentar hos mig :-). Ang ljuset på bilden så gjorde solen och skuggorna det mesta jobbet, det gäller bara att passa på vid rätt tillfälle :-). Er uteplats är helt fantastiskt fin... Ni har verkligen lyckats bra med utbyggnaden! Och phuuu att de inte rev er ljuvliga glasveranda... Ha en fortsatt fin vecka! Kram, Anette

♥Zink & Vita ting♥ sa...

Vilken fantastisk uteplats ni har! Ja hela huset är underbart!
Inte alls avis i min 90-tals villa... *ler*
Hoppas att du får ett härligt slut på veckan och att ni får använda era fina utemöbler!
Kram Mimmi

Huset vid ån sa...

Tack för dina omtänksamma ord inne hos mig. Hoppas allt är bra med dig i det vackra vårvädret! Din uteplats ser underbar ut, ser att vi har likadana möbelgrupper och torpstolar också...Fniss! Jag förstår att det blir många sköna stunder där! Kram Therese

Related Posts with Thumbnails