torsdag 8 september 2011

  
  

I dag blir det lite hallbilder.
Är ledig idag och jag försöker komma ikapp med tvätt och städning:)I rummet bredvid till vänster är sovrummet. Där inne pågår projekt tak och väggar. Arbetet har stannat upp nu i veckan. Hoppas att vi kan måla till helgen. Även om det är stängt så dammar det väldigt mycket. Ni förstår att det är ett och annat sågspån som åker ner mellan springorna:)


När vi har gjort klart sovrummet ska vi göra klart på övervåningen. Drömmen är att göra en takkupa ut mot baksidan på huset, över verandan. Vi har tänkt oss tre fönster. Då får vi in massa ljus där upp och det kan bli ett vardagsrum. Originalgolven ska fram, nytt trätak och ett räcke runt trappan istället för den vägg som nu är. Ja ni hör det är lite jobb och kostar en massa pengar:)


Our hall is located next to the greenhouses. It is difficult furnished. When we're done with the bedroom and we'll start with the upper floor. The dream is to make a roof dormers with three windows overlooking the lake. Original floors to front and new roof should be done. Yes you hear that there is much work and it takes a "little" money.

8 kommentarer:

Nicole sa...

A dream house and a beautiful blog! ♥♥♥
Have a nice day;)
Nicole

sabrymagic sa...

Eè bellissima!!
Buon lavoro!!
Un abbraccio
Sabrina

Tulipa sa...

Hej Anna!

Tänk om man bara kunnat trolla fram pengarna...då hade det hänt grejer..*hihi*..

Men ni har ju grejer på G nu också tydligen, och det är alltid roligt! Jag ligger lågt hemma, det blir bara koncentration på butiken ett tag nu...
Men snart kommer det kanske ett höstprojekt?!

Ha det bra!
Kram Mariette

Vida sa...

oj så underbart vacker hall...ser himla fräsch ut..men vad är det för fint som ligger till höger på hyllan?? du måste visa..har du stickat själv??
finfina bilder..

haenfortsattbradag
Vida

rosenälvorna sa...

Vilken härlig hall, så skönt ljus! Christina

Elin (Detgråhuset) sa...

Vilket vackert hus ni har! Åh härlig trappa, vi måste göra något åt vår! Gillar inte när trappan har öppna trappsteg.. Dammar så förskräckligt! Ha en skön helg! Mvh Elin

pilgrimscottage sa...

Very beautiful what you have done with your home!

Maria Hägg sa...

Hej!

Å så fint! du har verkligen mitt drömhus, men jag får helt enkelt leta vidare.. (har ju bara letat i 8 månader nu.. puh) Tänk vad vitt, som är så enkelt är så vackert! Less is more!!

Trevlig helg
Maria

Related Posts with Thumbnails