tisdag 27 september 2011


Sitter och drömmer mig bort till sommarens resa till Mallorca......

Vad jag gillar denna bilden. En solbränd dotter som sitter och känner på den varma sanden.

Nu när hösten är här och vintern ligger framför oss börjar jag så smått att fundera på nästa års resa. För en resa skulle jag gärna göra vilja göra igen men attans vad det kostar!!
Är det värt det eller inte, huset behöver både det ena och andra, vad ska man prioritera, hur funderar ni??

Har ni börjat planera nästa års sommar eller har ni en vinterresa inbokad kanske??


Sit and dream myself away to this summer's trip to Majorca. Wish I could go again next year but it costs so much! What are your travel plans?

9 kommentarer:

Lantliv i Norregård sa...

Hej!
Visst är det dyrt, vi åker ju skidor varje år oxå! Som det är just nu vill jag hellre lägga pengarna på annat...men vi funderar på en liten husbil ibland:))

Kram Vännen
Malin

Eliane Zimmermann sa...

as i live at the sea in ireland i would rather prefer to stay there instead having to travel for professional reasons. but mallorca is a dream and as i speak a bit of spanish, i might like to go there anyway.

johanna sa...

Hej!
Så härligt det ser ut. Vi har bara varit hemma en vecka från Kreta men det känns som en evighet sen vi va där. Det är svårt det där man vill ju så gärna fixa hemma samtidigt som det är så underbart att få åka bort till värmen. Det får nog bli vartannat år för oss på sin höjd.

Vi får väl passa på att njuta av värmen som kommer nu en sväng :).

Ha det gott!
Kramar

Rosvikslyckan sa...

Det ser underbart härligt ut. Vi har aldrig varit på någon varm solsemester men däremot åkte vi med barnen till Legoland i sommras. Vi bor i norr så det blev en lång resa för oss. Det mesta av vår budget lägger vi på huset istället för att resa, det ger oss ännu mer tycker vi men nu när vi testat att åka iväg med barnen och det gick så himla bra så kanske vi gör någon fler resa:)


Ha det bra!
Kram Jenny

Lantligt i smultronbacken sa...

Skulle mer än gärna åka till varmare breddgrader, men det är som du säger, dyrt. Sist vi var iväg var för snart 6 år sedan på bröllopsresa till Oman. Nu väntar vi ju att få åka och hämta Liten i landet långt borta och vi blir ju borta i 2 - 2½ månad. Då ska jag försöka njuta av solen lite

Kram Teres

Kickan Style sa...

Jag bara älskar att resa och visst kostar det. Men jag vill även uppleva saker och känna att jag lever..inte bara sitta hemma och se på mina saker, vill inte vara allt för mycket materialist. Sen om det verkligen finns viktiga saker som måste göras hemma, så måste man helt enkelt prioritera!!

Kram Kristina

På vår gata sa...

Det är svårt det där, för helst skulle man ju både resa och renovera huset. Vi försöker nog att göra en form av blandning. Jag skulle inte kunna tänka mig att bara vara hemma, aldrig åka någonstans, särskilt på sommaren, men det behöver ju inte alltid vara utomlands.

Kram D

sabrymagic sa...

Che bello,è vero bisognerebbe partire anche d'inverno....
Noi siamo l'unico progetto che abbiamo per il momento è vedere la casa.... poi si vedrà:)
baci
Sabry!!

gamla skolan sa...

Bilden är fantastísk !! Så brun och fin hon är !Nej vi planerar tyvärr inga resor , blir tyvärr inga pengar över , verkar det som :(
Kramar // Susanne ♥

Related Posts with Thumbnails