torsdag 17 november 2011

Det saknas inte projekt när man har hus...


När blir man färdig med hus??? Svaret är; aldrig om man inte bygger nytt då vill säga.
Vi har flera saker kvar att göra. Näst på tur är det vår övervåning. Det är ett så oinspirerat ställe så det kommer jag inte visa ännu.

Vi har nu skapat tre rum på övervåningen, varsit åt barnen men det måste fixas till däremellan. Nytt tak, ta fram det gamla golvet, riva väggar, bygga räcke runt trappen och lite till....

   
Vår femårings rum har jag inte visat och det är för att det behövs göras i ordning på flera sätt.  Här inne har vi kvar plastmattan som förövrigt låg på nästan alla golv i huset när vi köpte det.  Hur som helst fungerar plastmattan som lekunderlag till en liten kille som älskar att köra med diverse traktorer och timmerbilar på golvet.Just nu så står degen på jäsning. Jag provar att baka i något nytt som jag har skaffat mig. Ni får se sedan....

4 kommentarer:

Norsia sa...

Hei :)

Er det ikke Lollo og Bernie som sitter øverst?Sandra mi fikk bare Lollo da vi var på ferie i sommer så må vel dra tilbake neste år å få med oss Bernie :)
Mye flott å se og lese om her inne :)

Kjersti Nathalie

Vintage House sa...

Hej
Ja du vi har likadan övervåning visar gärna inte den, men som sagt man måste ju alltid finnas något och fixa med...
Lycka till med bakningen
kram
sandra

Fint o Fult sa...

Vad härligt med så fina kakelugnar i huset!
Vi har ett hus på gotland som sambon just rivit ut hela köket i, huset/gården är verkligen ett evighetsprojekt...fast vi började i andra änden med att fixa övervåningen :)

Monica

Malin's Hus sa...

Det blir säkert kanon när ni är färdiga, oftast gör man ju övervåningen sist, vi med :)

Related Posts with Thumbnails