lördag 2 januari 2010

Gillar gamla saker...

Dessa gamla örngott tycker jag mycket om, de har jag fått av min mamma. De kommer från min farmors syster. De är så fint broderade. Dessa har jag i min köksoffa.

Handlar oftast något när jag väl kommer i väg till någon loppis. Denna såskanna hittade jag på en sådan. Fast någon sås har jag aldrig haft i den, utan en hyacint har bott i den i jul ...


1 liter kannan är också ett loppisfynd, diskstället är dock nyinköpt, tycker väldigt mycket om det. Nu blir det inga fler inlägg mer i dag!
Ha det så bra!
Anna

5 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

hej anna, varmt välkommen till denna härliga bloggvärld!!! vilken fin blogg du har startat, vill gärna följa din fär här i blogglandia! undrar du nåt, så tveka inte att fråga!!! varmkram lotten

Anette sa...

Hej Anna. Åh så fina gamla saker!! Ocj jättefint diskställ. Får man fråga var det är köpt? Kommer oxå att visa lite av mina loppisfynd på min blogg så småningom. I natt drömde jag om mi blogg...man blir visst lit tokig som "nybloggare" ;))
Kram Anette

Marica sa...

Tycker du gjorde helt rätt i att starta en blogg :) Väldigt fint ni bor! Och minstingen i familjen är ju hel go´:)

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Blir lite full i skratt när jag ser att vi har samma diskställ och såssnipa...Har oxå haft hyacint i min!! Välkommen till Blogglandia, det är en underbar värld!! Jag lägger till dig i min blogglista så jag inte tappar bort dig!!
Kul att du ville vara med i min utlottning så jag hittade dig;o)
Kram Kram Malin

Matilda sa...

Hej anna! emmas lillasyster Matilda här. Jag kan inte förstå hur du och emma lyckas gräva fram alla fina loppisfynd? ni får komma hit o loppisshoppa med mig på öland i sommar, min lägenhet skulle verkligen bli glad av lite mer mysiga vita möbler o krimskrams :)

Related Posts with Thumbnails