torsdag 14 januari 2010Hej! Hoppas att ni mår bra! Jag själv är rätt trött, det har varit mycket att göra på jobbet. men nu är jag "långledig" hela tre dagar:) Hur som helst, jag lovade visa lite bilder på vår hall i dag. Här kommer några foton.En sliten trädgårdstol har fått flytta in över vintern...

Vi satte in dubbeldörrar när vi byggde ut hallen. De ska dock färdigmålas (är bara grundade). Konstigt att vissa saker inte blir av med en gång....Hur har ni med sånt? Har ni saker som inte är färdigmålade, en list som inte är uppsatt osv.
Hallen inrymmer även tvättstuga. Här är ett litet hörn av bänken, själva tvättmaskinen är ju inte så rolig att se. Ni vet ju alla hur en tvättmaskin ser ut...funderar på att sy ett litet tygdraperi som döljer den.


Golvvärmen är väldigt praktisk när snöiga skor och en blöt hund kommer in...Enkel hylla...Tack för alla gulliga kommentarer jag har fått, ni är så snälla!
Ha det så bra!
Kram Anna

6 kommentarer:

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!!
Vilken ljus och härlig hall ni har :)..gillar pardörrar..mumma!!
Det är roligt att få se lite mer helhetsbilder..ska kanske följa din idé!

Ha det gottis!!

Kram Sanne!

fem barns mamma sa...

Hejsan!
Jättefina foton! Och Linus låg så fint där på kanten!
Här blir nog aldrig något klart, men det vet du ju redan:-). Har ju kommit en liten bit till på köket iallafall, känns bra!
Vi ses, kram Emma!

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Vilken stor och rymlig hall!!
Och visst är det bra med golvvärme, perfekt att torka blöta vantar på;o)
Kram Kram Malin

Livet i träsket sa...

Jättesnyggt! Vi har massor som är ogjort - taklister till tv-rummet är ouppsatta....

fröken knopp sa...

Så fint!!!! önskar att vi hade en stor härlig hall..men men...:)

Hoppas att du får en härlig helg!!

kramar elin

Fru Sirlig sa...

Hejsan!

Vilken vacker hall ni har. Jag drömmer om en glasveranda med många fönster, fast det lär nog dröja. Jag satte upp en gardinstång med en vacker lång gardin från House doctor som döljer tvättpelaren.Nog är det lätt att projekt som är nästan klara strandar som om det var ett oöverstigligt hinder att få sista listen på plats hihi.

Kram Heléne

Related Posts with Thumbnails