tisdag 5 januari 2010

Renovering, renovering och åter renovering

Jag har ju berättat att vi har ett "litet" projekt på vår övervåning. Det projektet har börjat med att vi har byggt tre rum av två. På vår övervåning så var det två rum, tvättstuga och badrum. En stor sidogarderob, jättebra men den blev snart fylld med allt möjligt så man knappt kom in. När vi fick vårt tredje barn så var vi tvungna att lösa rumfrågan. Så sidogarderoberna har rivits och på bilden nedan ser ni spår av den gamla tvättstugan, gillar skarpt den röda tapeten...
På bilden ser ni två dörrar och den i furu har vi nu tagit bort. Under så fanns det ett trägolv som vi hade trott och hoppats på.


Bilden blev liggandes men det ni ser är andra rummet. De fina gamla fönstren som var igen satta togs fram. Golvet var ju inte riktigt helt utan det har vi fått laga.

Här ser ni den uppreglade väggen mellan rummen. Vi ville inte ändra på husets fasad så en vägg har satts upp mitt i fönstret.Nu är rummen färdiga!!! Elektrikern har gjort det sista i dag. Har ett litet smakprov hur ett av fönstren blev. Väggarna har vi klätt med panel.


Ska visa mer helhetsbilder senare...
fast än är det inte riktigt klart, två skrivbord och ett skåp ska målas först....Här är jag i gång med pensel och färg på ett gammalt skrivbord som ska bli fint. Nu börjar det roliga....

Ha det så bra!
Kram Anna

7 kommentarer:

fem barns mamma sa...

Oj, oj, det är nära nu! Ska bli så kul att se det klart, kommer bli hur bra som helst!
Kram Emma

fröken knopp sa...

oj vilket spännande projekt!!! o vilka underbara bilder från resten va erat hus nedan...härligt!!

varma kramar elin

Anonym sa...

Vilket fint fönster med den gamla "stocken"bredvid, det kommer att bli jättefint, med all säkerhet, roligt för flickorna.Ni är duktiga båda två som orkat med allt detta.
Simjam

House number 15 sa...

Vad spännande! Det blir säkert hur fint som helst.

Ha det gott/C

Filip sa...

Hej!!
Känner igen de där bilderna...
Men visst är det kul när det bli klart!!
Ska bli spännande att se fortsättningen;o)
Kram Kram Malin

Lantliv i Norregård sa...

Det var visst sonen som var inloggad...
Kram Kram Malin

Nyanser av vitt sa...

Välkommen in till mig. Har en liten utlottning
Kram Agneta

Related Posts with Thumbnails