tisdag 12 januari 2010

risk att bli tjatig...

Kände för att göra ett litet inlägg. Kikade runt i min dator och tänkte jag kunde visa lite andra kort från barnens rum. Jag har ju redan visat det men ändå..

Är det någon av er som behöver "dela" ett rum så kan det bli väldigt bra. Vi var tveksamma till detta först, men sedan tänkte vi ja vi måste ju göra på det här sättet så vi får göra det bästa av det. Men vi tycker faktiskt att det blev bättre än väntat.
Taklampan är från Madame Stoltz och jag skulle vilja ha sådana lite överallt i huset...Vi har tagit fram det gamla orginaltaket. Det var mycket springor att foga så det blev tätt.
Gillar dessa "hattaskar" som rymmer lite allt möjligt.Här ser ni skåpet som vi målade. Jag är glad att vi hittade det, det är svårt att hitta fina skåp.

Denna lilla lykta hittade min äldsta dotter på en loppisrunda i somras, bra smak tycker jag....endast 5 kr.


Ha det så bra!
Kram Anna

4 kommentarer:

Lantliv i Norregård sa...

Hej Anna!!
Ingen risk att du blir tjatig!!
Så fint taket är, vilket jobb!!
Och visst är det svårt att hitta
lagom stora skåp!!
Kram Kram Malin

Färjtorp sa...

Hej!
Kikar in och hittar en jättefin blogg här hos dej!!
Vad fint ni har gjort i barnrummet. Håller med om stora skåp, jättesvårt att hitta. Letar själv efter ett klädskåp.

Kram Johanna

Lina sa...

Oj så fint du bor.
/Lina

Marie sa...

Så fina flickornas rum blev, de måste vara jättenöjda! Skåpet ni hittade var verkligen vackert, håller med om att det inte är lätt att hitta fina skåp.

Trevlig kväll!
Kram Marie

Ps. Jag kan lova dig att här är precis lika stökigt hos oss som hos alla andra småbarnsfamiljer. För tillfället har vi bl.a en STOR koja i vardagsrummet, och leksaker tycker jag det finns precis överallt i huset, hjälper liksom inte hur mycket man plockar, två sekunder senare är det lika mycket grejer igen, hihi.

Vi får ta och ses någon dag, känns lite lustigt att sitta här och "prata" var och varannan kväll och så vet jag inte ens hur du ser ut!!!!!! Jag är alltid ledig på onsdagarna och så slutar jag alltid vid 13-tiden på tisdagarna, slutar även tidigt vissa måndagar och fredagar.

Related Posts with Thumbnails