lördag 15 oktober 2011Lite trött men mycket nöjd. Då var min debut som loppisförsäljare gjord. Fick sålt mycket och känner mig så nöjd. Kul var det också och det är huvudsaken!

Så var det ju roligt att träffa flera av er som läser min blogg!

När det fanns tid så kikade jag runt hos de andra försäljarna och fyndade två gamla ljushållare (eller vad det nu är) för endast 20 kronor!


Kram

20 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig kjøkkenbilde! Herlig med det bordet og benken i bakgrunnen. Lekkert med røde og hvite tekstiler også. :)

Källeboda lantliv sa...

Visst är det kul med loppisar ... Både att sälja och träffa människor..det har jag med gjort några gånger ..trevlig helg ! Kram jeanette .. Kallebodalantliv

Lina sa...

Och mattan kommer bli fin fin i mitt kök i jul! Tusen tack!

annashusidingtuna sa...

Hej!
Det där känner jag igen, man står och säljer grejer på loppis och kommer hem med lite "nya" saker....men finfina var de!
Kram Anna

Susanne sa...

Tycker om din bild,,rofylld...kul det gick bra..Kram

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Underbar bild får nästan lite adventskänsla:))

Kul att du är nöjd med loppisen!

Kram Malin

Lotta sa...

Så inbjudande det är i ditt kök! vackert! Kram Lotta

Anonym sa...

Trevligt, trevligt och fina ljushållare.

Kram

Mariette sa...

Hej Anna!


Mysig bild från köket!

Roligt att det gick bra med loppisen!

Gillar man att köpa är det ju bra att sälja av lite också, känns gott för själen. Och sen kan man handla lite mer..*hihi*...

Kram Mariette

Livet på Vestergård sa...

Jag var på loppis i dag men hittade inget att köpa, däremot fick jag själv sålt en hel del :)
Kram Kicki

Anonym sa...

Åh vad fint du har! Jag har oxå liknande "ljushållare" Han jag köpte dem av sa att det var gamla korvstoppnings-mojänger!! ;)

Nellie sa...

Jag sa ju till dig att det var korvhorn när du köpte dem!!! :D Kul att du är nöjd! Jag är också nöjd med dagen. Har bara så ont i fötterna nu! Och har ett rejält skrapsår och blåmärke på skulderbladet efter den där trägrejen som ramlade ner från bordet intill. Gubben undrade om jag hamnat i slagsmål på loppisen :)? Ha en fortsatt bra helg!

Tinas vita bo sa...

Kul att det gick bra med loppisen!!
De där ljushållarna eller korvstoppare är ju geniala!!

Ha en fin helg
Kramis Tina

Mys och hemtrevnad sa...

vad bra att det gick bra på loppisen...alltid kul att fynda lite...kramis semlan

Nellie sa...

Har faktiskt inte räknat på det ännu. Tror att det kanske gick jämt upp med det jag handlade... ;)Var duktig och plockade ihop en låda med grejor till kyrkans second hand när jag packade ihop. Men lyckades sedan ställa den kartongen längst in i bilen. Så jag får väl lämna in den en annan dag. Bra att kunna bli av m grejor/byta grejor. Ska kanske till Marie nästa gång hon har öppet. Kanske kan ta med "ljusrören" då?

Johanna Stålros sa...

Åhh så synd att inte jag var hemma och hälsade på i Hjo denna helg då....kul det hade varit att få träffa dig. Kram Johanna

LOPPISLIV sa...

Synd att vi bor så långt ifrån annars hade jag kommit och loppat lite. Visst är det befriande känsla att bli av med sånt som man samlat på sig och ändå inte använder, det tar bara en massa energi, då är det bättre att någon annan får glädje av sakerna. Men när jag säljer av så brukar jag köpa in annat lika fort...hiihi och det är ju inte riktigt meningen. Men men...recycling heter det ju :-))

Ha en fin helg. Kraaaam Paula

Jenny sa...

Åh, vad fina dom missade jag ;)Fast dom passar perfekt hos dig! :) Handlade lite av tjejen bredvid dig och är nöjd med det! Det jag hade tänkt köpa av dig var redan sålt tyvärr. Kram från Jenny i Karlsborg

mammaxtre sa...

jag skulle också behöva ha en loppis. Vinden är fylld med fynd för andra....

Ha en skön söndag

Flickan på landet sa...

Det var kul där<3
Kram Julia

Related Posts with Thumbnails