måndag 1 augusti 2011

 

Vilken härlig varm dag!
Vi har varit på stranden och min näsa har återigen blivit röd. Dum som jag var så smörjde jag inte in mig. Trodde min hud var härdad efter den starka solen på Mallis. Men icke....

Nu kan det hända det blir ett glas rosé på verandan i kvällsolen.

Tjing!

8 kommentarer:

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Åh så underbart att sitta där i kvällsolen och blicka ut mot sjön med ett glas rose...

Kram

Johanna Stålros sa...

skål då för det blir det här med;) Kram J

Susanne sa...

Vist är det härligt att solen är tillbaka...stramar i ansiktet här med ;)) Fint på verandan....satt nyss på min och tog ett glas vin jag med!
kram kram

Ninnis sa...

Skål och ta hand om dig.

Kram Ninni

Eliane Zimmermann sa...

I just discovered your lovely blog this morning and I am really in love with your beautiful home! we are germans who live in a scandinavian timber house in the southwest of ireland. it is blue and white on the outside and it will be all white inside one day. three years ago we added a lovely verandah with great looks over the atlantic ocean. I am looking forward to many inspirations from your great photographs!

Hanna sa...

oj så fint du har det på verandan. Här har vi också haft fint väder idag, härligt.
Kram
Hanna

malinsdiner sa...

Har också tillbringat dagen på stranden och avslutat med ett glas vin. Jag tog mitt nere vid båtboden i hamnen med solnedgången framför mig. Så bra vi har det! Spenderade en vecka på Mallis i juni, inte illa det heller. Då var det riktigt ruskväder i Sverige.

Kram Malin

Malin's Hus sa...

helllooo Anna! läget?
Är det eketorp sofforna du har? och isåfall vilken kulör. vi ska köpa nya soffor till hösten och jag envisas promt med eketorp men mannen bråkar med mig :) kan ju visa honom dina så kanske han mjuknar upp. hahah

må så gott!
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Related Posts with Thumbnails